Huh huh. Kylläpä aika on vierähtänyt. Reilu kaksi kuukautta sitten olen viimeksi kirjoittanut, enkä silloinkaan ihmeemmin. Kiirettä on olevinaan ollut. Pikku-E aloitti päiväkodissa pääsiäisen jälkeen, ensin lyhyillä päivillä ja sitten jo pidemmillä. Pääsin itse työharjoitteluun huhtikuun lopulla ja ehdin olla harjoittelussa noin neljä viikkoa, kun pääsin töihin. Nyt teen täyttä päivää toimistotöitä ja siihen päälle myyn Tupperware-tuotteita. Enää ei meinaa päivässä tunnit riittää. Tupperware-työhön kuuluu olennaisena osana myynti- ja tiimikokouksia ja koulutuksia, jotka syövät aikaa. Toki kokoukset ja koulutukset kuten koko työkin perustuu vapaaehtoisuuten, mutta kyllähän siitä hyötyy, kun niissä käy.

Eilen sain ensimmäisen vaippatilauksenkin.. Kaverin lapselle surautan alkuun 5 taskuvaippaa, kankaatkin laitoin heti tilaukseen. Vaippojen ompeleminen ei onneksi ole työtä, vaan mieluisa harrastus. Samalla sain syyn tilata hiukan kangasta ja tarranauhaa omiinkin tarpeisiin. Olisi ihana kun ehtisi toteuttaa itseään enemmän, pitäisin mielelläni pientä kestoiluun ja vauvan/lasten vaatteisiin/tarvikkeisiin erikoistunutta kotipuotia, mutta meillä ei vielä ainakaan riitä neliöt eikä aika. Voisin kyllä ommella vaippoja tilaukseen ilman puotiakin. Suunnittelen harkkahousujen testikappaleen tekemistä. Pikku-E saa toimia koekaniinina. Ehkäpä niille olisi tarvetta lähipiirin kuivaksi opettelevilla..

Mies taikoi jostain meille pyörän istuimen ja päästiin sunnuntaina sitä testaamaan, ihana tunne pyöräillä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Kyllä oli kivaa. Tehtiin reilu tunnin lenkki koko perheellä ja hienosti meni. Toki kilometrejä olisi aikuisten kesken tullut huomattavasti enemmän, mutta kivaa oli näinkin. Saas nähdä kuinka käy, kun tänään oli tarkoitus myös mennä pyöräilemään koko perheellä, mutta lapset ovat ihan poikki. Voipi jäädä väliin jos eivät tuosta reipastu.

Nyt syöksyn syömään jotain, kun mieskin tuli töistä kotiin. Morjens.


~Tiitu

 

Ainiin. Pikku-E juoksee nykyään. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää yllinkyllin ja omaakin tahtoa on jo kovasti ilmoilla. Tästä tulee mielenkintoinen kesä. :)