Jippii!! Pikku-E:n viimeisin yö meni aiempaan kahteen nähden täydellisen upeasti! Vaan 2 herätystä, yhdeltä ja viideltä ja sit ruhtinaallisesti puoli 8:n asti unta. Mauahtavaa!!

Eilen oltiin (vara-)appiukon synttäreillä; kakkua, kahvia ja seuraa. Isommilla oli riekku päällä, kun oli talo täynnä porukkaa ja ikäistänsä seuraa. Pikku-E jaksoi hyvin just ja tasan siihen asti että äippä istui teelle. Sitten tarvittiin ruokaa ja vaippaa ja kuumemittaria ja suppoa.. Ja kun poika vihdoin rauhottui ja äiti sai teensä hörppästyä pitikin jo lähteä. 19.30 paikkeilla lähdettiin ajamaan kotia kohti ja kuinka ollakaan pikku-E nukahti autoon, mutta ihme ja kumma: sain sen siirrettyä nukkuvana autosta sänkyynsä ja vaan kerran, joskus ilta ysin tietämillä kävin antamassa tuttia. Just ehdittiin saada kaikki lapset sänkyihinsä ennen Elämä Lapselle konserttia, joka saatiin sit katsella yhdessä kaikessa rauhassa.

Eilen päivällä iski ahdistus kämpän epäsiisteyttä kohtaan. Sain sitten purettua yhden laatikon (parempi yksi kun ei yhtään) ja siistittyä olkkarissa lojuvat pikku-E:n pienet vaatteet. Piti oikein lajitella pinoihin: säästetään (vaan ne joilla on suuren suuri tunnearvo), kiertoon ja muiden. Kun olin saanu pikku-E:n pienet vaatteet käytyä läpi hoksasin että isompienkin kaapeissa lojuu paljon vaatetta jota ei käytetä tai joka ei sovi. Sain vihdoin ja viimein poistettua iso-E:n kaapissa jo ainakin vuoden koskemattomana lojuneet paidat sekä pieneksi jääneet sukat yms, joista osa päätyi siskon kaappiin ja osa suoraan odottamaan pikku-E:n kasvamista. Neiti-A:n kaapissa oli luultua vähemmän pieneksi jääneitä vaatteita, muutamat housut, pikkarit ja sukat tuli poistettua. Vaatekaapin tyhjennys/siistimis operaation aikana tuli hyvin selvitettyä mitä vaatteita muksut tarvitsevat ja mitä on ehkä liikaakin.

Tiitiä-villikset sain illan konserttia katsellessa melkein valmiiksi (ehkä tänään jo ihan valmiiksi). Puro-langan sävyn Kanerva upeita värejä oli pakko ihailla, ei ehkä poikamaisin väri-yhdistelmä, muttei kaikkein tyttömäisinkään, aivan upeat värit! Innolla odottelen Iltanuotion ja Ruskan sävyjen näkemistä.

Tänään olen imuroinut ja isojen kanssa katsottiin dvd:tä, samalla sain tietty neuloa.. Pikku-E on treenannut tänään konttausasentoa tosi ahkerasti, liekkö jää koko eteenpäin ryömiminen väliin, jos jäbä hoksaa konttaamisen ennen sitä. Taitoja on pikku-ukolla muutenkin huimasti: peruuttaa ja piiloutuu, ajoittain myös jumittuu. Istuminen alkaa sujua jo melko hienosti, joskaan ei vielä itse nouse istumaan. Seisominen olisi kova juttu, jos joku jaksaisi koko ajan seisottaa. Navan ympäri kääntymällä onnistuu suunnanvaihdos, toki välillä tarvitsee tarkistaa minne sitä peruuttaa. Pikku-E kääntyy sujuvasti mahalleen ja ajoittain myös siitä selälleen. Mahalla ollessaan ukkeli taputtaa rytmiä lattiaan tai mattoon. Nyt on hoksattu keittiön laatikoiden avaaminenkin, joskin kiinni laittamisesta aiheutuva kova ääni pelottaa. Mitäs vielä, hienoja taitoja on vaikka kuinka ja paljon.. *hymytys*

Huomenna ois mun ja iso-E:n aika suuhygienistille, korkea aika kurkata munkin suuhun, kun sinne on viimeksi katsottu kun neiti-A oli vauva!! E:llä tutkitaan oikomishoitojen tarpeellisuutta. Jos ei oltais muutettu ois eka lääkärikäynti jo takana, mutta uudella paikkakunnalla koko rumba on aloitettava alusta. Pöh!

Huomenna ois myös mammakerhon 1v synttärit ja huomenna iso-E lähtee mummun ja vaarin kanssa viettämään viikonloppua Kolhossa. On se vaan hyvä että meidänkin muksuilla on joku paikka missä saa rymytä ihan mielinmäärin pelkäämättä vaatteiden likaantumista ynnä muuta. Ja meillä helpottaa hieman kun saadaan viettää viikonloppu ihan vaan kahden lapsen perheenä ja keskittyä enemmän neiti-A:n toiveisiin.

Nyt täytyy antaa pikku-E:lle sapuskaa ja ehkäpä saada oma peffa liikkeelle, jos vaikka päästäis lasten kanssa puistoon.

Palataan ja halataan kun tavataan

~Tiitu