Näin, tästä se lähtee, tästä polkaistaan käyntiin Tiitun oma blogi: Tiitu's. 

Pikku-E sai lauantaina ensimmäisen hampaan, asiaa juhlistettiin asiaan kuuluvasti lukemalla kovaan ääneen Tittamari Marttisen runo, joka kuuluu seuraavasti:

Ensihampaan ylistys

Valkoinen kuin riisinjyvä,
hammas vahva, hammas hyvä.

Pääsee nauru taikka poru,
ensihammas on kuin koru,

tämä lahja kestää kauan:
jalokivi suussa vauvan.

 

Lauantaina sain myös tehtyä yhden uuden taskuvaipan pikku-E:lle ja neulottua hiukan eteenpäin pikku-E:n pöpiä. Pöpät syntyvät hitaasti mutta varmasti vaaleansinisestä Novita Wool langasta. Enää puuttuu toinen lahje joten valmista tulee melkovarmasti jo tänään! Pääsisi sovittamaan, kun silmukoita piti kireän käsialan ja kokoa pienempien puikkojen vuoksi lisätä melkoisesti. Kyllä ne päälle mahtuu, mutta pysyvätkö yllä. Niin ja mikä tärkeintä pääsisi aloittamaan uusien villavaippahousujen neulomisen ihanasta Puro-langasta. 

Mutta palatakseni tähän päivään:

Neiti-A:lla oli tänään 4v neuvola, jossa mittailtiin ja tutkittiin. Neiti oli 101,9cm pitkä ja painoi 17,8kg, näkö ja kuulo olivat tarkkoja. Ei mitään valitettavaa, reippaaksi taisi typyä kutsua. Veljekset iso-E ja pikku-E seurasivat siskon mittaamista ja testaamista varsin kiinnostuneina. Tänään päästään myös pikku-E:n kanssa mammakerhoon tutustumaan uusiin äiteihin ja lapsiin. Ja tänään aion saada ne pöpät valmiiksi ja uudet puikoille!

~Tiitu