Jeah. Alkuviikko on ollu taas sellasta hullunmyllyä ettei mitään oo ehtiny. Maanantaina erehdyin jo luulemaan että pikku-E olisi vihdoin ja viimein tervehtynyt kaksi viikkoa kestäneestä flunssastaan, mutta kattia kanssa. Maanantai iltana pienen miehen olo oli jo selvästi aamuista huonompi ja yöllä jäbä itki vaikeaa oloaan melkein tunnin ennenkuin rauhottui tutin ja tissin avulla uudestaan uneen. Tiistaina varattiinkin sit lääkäri ja saatiin uusi antibiootti kuuri, edellinen viikon kuuri kun loppui viime perjantaina. Tällä kertaa saatiin laajakirjoista pitkävaikutteista antibioottia.

Pikku-E on vajaan 8kk:n ikäinen ja syönyt tähän mennessä ainakin kuusi antibioottikuuria, mikä on siis melkoisen suuri määrä. Lääkäri tuumasi että E:llä saattaa olla rakenteellisesti suuret kita- ja/tai nielurisat. Jos tarvetta antibioottikuurille on tämän vuoden aikana vielä pariin otteeseen niin sitten pikku-E saa lähetteen korvalääkärille risojen koon arviointiin. Silloin sitten korvalääkäri tutkii onko tarvetta risojen leikkaukseen vai pitäisikö harkita putkitusta tai sitä vastaavaa toimenpidettä.

Viime yö oli varsinaista juhlaa. Lääkekuurin kolmesta annoksesta (1 / vrk) toinen annettiin eilen illalla ja ilmeisesti lääke alkaa auttaa. Yöllä heräsin itse kahden paikkeilla ihan vaan ihmettelemään onko pikku-E enää hengissä, kun mitään ei ollut kuulunut ja yleensä ukkeli syö puolen yön ja yhden välillä. Siellä se nukkua tuhisi. Viideltä jäbä alkoi kitistä, mutta rauhottui pelkällä tutilla ja heräsi tyytyväisenä 7.04 jolloin annoin kaikesta huolimatta maitoa, kun mulla oli räjähdysaltis fiilis.

No hyvien unien jälkeen voi melkein tyytyväisenä pitää jonkin sorttisen siivous- ja pyykkäyspäivän. Toinen koneellinen pyykkiä jyllää jo ja innostuin suunnittelemaan huoneiden vaihtamista niin että lapsilla olisi nukkari ja leikkihuone erikseen, tällöin pikku-E voisi siirtyä samaan huoneeseen isompien kanssa. Tai tässä suunnitelmassa isot siirtyisivät samaan huoneeseen pikku-E:n kanssa ja äiti & isi pois sieltä. Talon isoin makkari tulisi aikuisten käyttöön yhdistettynä työ- ja makuuhuoneena ja lapsille varattaisiin pienemmät makkarit. Pikku-E:n lelut voisi viedä nukkariin, jonne jää hiukan leikkitilaa ja isojen pikku-E:ltä kielletyt lelut voisivat matkata nykyiseen työhuoneeseen, jossa on varsin mukavasti leikkitilaa. Kuinkahan tuo mies innostuu tästä muutos urakasta?! Lasten sängyn kun saa purkaa tuhannen päreiksi ennen kuin se mahtuu ovista. Iiks, iski innostus. Tarvii mennä mittailemaan huoneita ja kalusteita ja auttaa lapsia tavaroiden siivoilussa niin ehkä päästäis tässä projektissa jo alkuun ennen kun iskä tulee kotiin.. Ja sillonhan se ei voi kuin auttaa homman loppuun.. Muah! Mahtava suunnitelma!!

~Tiitu