Villapöpät valmistuivat odotetusti eilen illalla ja puikoilla kutsuvasti huutelevat Puro-langalla aloitetut yhden sauman Tiitiä-villikset. Värisävynä langalla on Kanerva, ihanat sävyt tosiaan.

Eilen illalla lääkitsin neiti-A:ta, joka sai neuvolassa rokotteen. Jalka oli niin kipeä, että tyttö ei kunnolla pystynyt astumaan ja itku oli ihan jo kivun vuoksi lähellä, eikä neiti silti valittanut!! Vaikka selvästi näki että oikeasti kunnolla koski! *ihmetys*

Pikku-E:n kanssa vietettiin (ja vietetään) myös vilkasta aikaa. Yö meni valvoessa. Ilmeisesti toinen hammas on nyt tulossa myös läpi, yöllä heräiltiin tunnin välein, eikä rauhoittumiseen meinannut auttaa edes tissi. No jossain vaiheessa yöllä poika tuntui sängystään nostettaessa tulikuumalta, joten mittailin lämmön. Mittari näytti 38,3 eli suppoa peppuun ja toivo elää että pieni saisi rauhaisan levon. Mitä vielä, höpö höpö. Kuume kyllä laski, mutta pisimmilläänkin äiti sai vain 2h uni pätkän, jonka katkaisi sitten herätyskello. MUR! Ja sama voimaton väsymyksen mukanaan tuoma kipu/epämääräisen pahon olon itku tuli pienelle miehelle myös tänään päikkäri aikaan. Supon annoin jo kylässä kun toinen itki niin lohduttomasti ja kotiin kun päästiin haettiin rauhoittumista niin tutista, vesipullosta kuin tissistäkin, kaikkia sulassa sovussa vuorotellen. Toivottavasti ne hampaat tulee nopeesti läpi, univajeen kanssa ei jaksaisi taistella pohjatonta itkua vastaan. Ei siinä mitään jos joku keino auttaisi mutta kun ei..

Kylässä tosiaan käytiin, moikkaamassa kaveriperheen tyttöä ihan vaan pikku-E:n kanssa. Ja sieltä saatiin mukaan sini-vihreää Jutta hahtuvaa, jota kaverini oli pyynnöstäni hakenut minulle Ruohonjuuresta. Muuton jälkeen on Tampereen keskustaan ollut olevinaan niin vaikea lähteä. Tarviis ehkäpä ottaa itseään niskasta kiinni ja selvittää kuinka noita julkisia oikein kulkee tänne lähikuntiin.

No mutta, Tiitiät huutelevat kutsuvasti puikoiltaan ja nälkäkin olisi, josko sitä lähtisi metsästämään syötävää.

~Tiitu