Pikku-E:n lääkekuuri ilmeisesti tepsi, ukkeli on ollut selkeästi parempi ja tämän päiväisen tarkastuksen mukaan korvatulehduskin on parantunut. Ruokahalu on ollut ukkelilla huipussaan ja tänään vaaka värähti melkein 10kg asti. Vaivaiset 50g puuttuu, joten sitähän ei lasketa. Lääkärineuvola siis oli tänään ja pakko on kehua että meillä on kyllä mahtava lääkäri. Sama lääkäri on siis tk lääkärinä ja nla lääkärinä. Tämä (mies!)lääkäri osaa ottaa huomioon niin lapsen kuin vanhemmankin. Enpä ole koskaan ollut tk:lla yhtä hyvällä lääkärillä ja vielä mies lekuri. Mainiota.

Kävinpäs tossa parturissakin.. Ylimääräiset hiukset otti ja lähti keskiviikko iltana. Nyt on käytännöllinen letti ja säästetään shampoo kuluissakin. *hymyää*

Tänään seikkailtiin Ideaparkissa metsästämässä talvipipoa ja rukkasia pikku-E:lle ja toppasormikkaita iso-E:lle. Neiti Nöttönen ei tällä kertaa saanut mitään kun ei ehditty / jaksettu ettiä ponnarikauppaa. Notta se jää sit toiseen kertaan. Pikku-E:lle tarttui kaksi pipoa, rukkaset, housut ja body. Iso-E sai ne sormikkaat, löydettiin tosi hyvät, missä on kunnon pitkät varret. Ideaparkin seikkailun jälkeen mentiin Kuljuun kaverin luokse. Muksut sai leikkiä oikein urakalla, eikä kotiin ois maltettu millään lähteä, vaikka kello oli jo päälle neljän ja ajoon lähdettiin puoli 11.

Jasso. Iltatissin aika, pikku-E:llä siis. Tarvii mennä.

~Tiitu