Täällä taasen. Pikku-E sai possupiikkinsä vihdoin ja viimein viime perjantaina. Käytiin jo tiistaina kokeilemassa onneamme, mutta rokotteet olivat ehtineet loppua ennen kuin me ehdittiin paikalle. No perjantaina ei tarvinnu vartoo vaan käveltiin suoraan piikille. Tunnin päästä piikistä oli kuumetta reilusti, mutta onneksi oli päikkäri aika ja päikkäreiden jälkeen kuume oli jo laskenu.

Isommat pääsevät ehkä loppu viikosta, riippuen miten rokotteita riittää. Ja oma vuoro ois sitten joskus. Nyt on pakko sanoa että kyllä tämän asian vuoksi harmittaa että mentiin muuttamaan. Jos asuttais edelleen Tre:lla niin muksut ois kaikki jo rokotettu, täällä pikku kylässä rokotteita tulee niin vähän kerrallaan että saa olla jatkuvasti vahtaamassa tätä rokotusaikataulua jos meinaa vähänkään olla kartalla siitä millon pitäisi lapsia raahata terveyskeskukselle. Sissus!

Noh. Täällä on vaihteeksi vanhemmat sairaana. Mulla on korvatulehdus ja ukolla poskiontelotulehdus. Molemmat ollaan ihan töttöröö, antibioottikuurit jyllää ja ukko on saikulla tämän ja huomisen päivän. Nukuttu ollaan mahdollisuuksien mukaan vuorotellen, mutta puolentoista tunnin päikkäreistä huolimatta oon ihan poikki. En uskaltanu tässä kunnossa lähtee hakee isoja päikystä, ties mistä oisin itteni löytäny. Onneksi ukko lupasi sit hakea.. Jotain hyötyä siitäkin et on mies kotosalla.

Kuukausi jouluun, pipareita päätettiin leipoa itse yhden taikinen verran eli sen että lapset pääsee kokeilemaan ja loput sit ostetaan valmiina. Nyt tarviis selvittää syöjien määrä ja alkaa suunnitella ruokalistaa sit sen mukaan mitä kukakin joulupöytään kaipaa.. Kassotaan ny tuleeko tästä muutakin kun mieletön ressi ja sanomista. Paikallislehdestä bongailinkin jo joulukirkon ja kauneimpien joululaulujen aikataulut. Lapset hoilottaa muutamaa osaamaansa joululaulua, joten haetaan kirkosta sit lisää lauluja laulettavaksi. Ja joulukirkkohan on olennainen osa joulua, klo 13 on lapsiperhe kirkko, joten siellä sit varmaan aattona istuskellaan.. Jos ruuanlaitto antaa sen verran myöten..

Nyt ei ajatus juokse tän enempää joten ens kertaan.

~Tiitu